Παραδόθηκαν 300 στολές υψηλής προστασίας στο ΕΚΑΒ Πιερίας

Παραδόθηκαν 300 στολές υψηλής προστασίας στο ΕΚΑΒ Πιερίας

Σήμερα το πρωί,  Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020,  στις 10:00 το πρωί,  το Κοινωνικό Φαρμακείο Κατερίνης παρέδωσε 300 στολές υψηλής προστασίας στη  διευθύντρια του ΕΚΑΒ κα Δέσποινα Χαρίση και στον Πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων κ. Βάγιο Βασίλειο.

Η ποσότητα αυτή θα καλύψει τις ανάγκες των εργαζομένων για τις επόμενες 10 ημέρες. Επίκειται μία δεύτερη παράδοση εντός των επόμενων ημερών.  Τα υλικά της επόμενης παραγγελίας θα αποθηκευτούν στους χώρους του Καπνικού Σταθμού έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να είναι διαθέσιμα στους εργαζόμενους των δομών υγείας του νομού Πιερίας.

Η προμήθεια των 300 στόλων υψηλής προστασίας πραγματοποιήθηκε μετά από δημόσιο κάλεσμα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας “Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ” προς τους πολίτες του Νομού Πιερίας. Εντός 48 ωρών συγκεντρώθηκε ένα πολύ σημαντικό ποσό και έτσι η ομάδα προέβη στην παραγγελία και σήμερα στην παράδοση των υλικών.

Η μεγαλοψυχία της τοπικής κοινωνίας,  τα άμεσα αντανακλαστικά της και η αλληλεγγύη της προς τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής αυτού του αγώνα, αποτελούν φωτεινό παράδειγμα και δίνουν ελπίδα σε όλους!


Print   Email