Τελετή απονομής βραβείων του 9ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος

Τελετή απονομής βραβείων του 9ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος
Διαγωνισμός Διηγήματος Hits: 1427

Το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 στις 6:30 το απόγευμα στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης των νικητών του 9ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος, που διοργανώνει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης ν. Πιερίας “Ο Τόπος μου”.

Στους νικητές θα δοθεί μαζί με τον έπαινο διάκρισης και ο τόμος που θα περιέχει τα διηγήματά τους, τα οποία διακρίθηκαν στον φετινό διαγωνισμό.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα διατίθεται -εκτός από τον 9ο τόμο της σειράς με τα διηγήματα- και το βιβλίο που εξέδωσε  η ομάδα με τον τίτλο: «Η οφειλή των επανορθώσεων-υποθήκες της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα και την Ευρώπη» των Karl Heinz Roth & Hartmut Rübner.

Στην αυλή του Καπνικού Σταθμού λειτουργεί παράλληλα (5 ως και 15 Μαΐου) η Ανθοκομική Έκθεση παραγωγών του νομού μας με χιλιάδες λουλούδια σε χαμηλές τιμές, την οποία σας προσκαλούμε με την ευκαιρία της εκδήλωσης να την επισκεφτείτε.

Επίσης, μπορείτε να ‘επισκεφτείτε’ και διαδικτυακά την ομάδα και τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης στη σελίδα: www.otoposmou.gr,  και να διαβάσετε τα διηγήματα των πρώτων ετών του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος στο ψηφιακό αρχείο που θα βρείτε εκεί.

Μπορεί το Σάββατο να ολοκληρώνεται ο 9ος Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός Διηγήματος, αλλά ήδη η ομάδα ετοιμάζεται για να ανακοινώσει τον 10ο το φθινόπωρο, που θα είναι επετειακός, με πολλές δράσεις και εκπλήξεις!

Μείνετε συντονισμένοι, λοιπόν, και καλή αντάμωση το απόγευμα του Σαββάτου στην πολύχρωμη και λουλουδιασμένη αυλή του Καπνικού Σταθμού!

Print