Σας παρακαλώ να το κλείσουμε εδώ!

Σας παρακαλώ να το κλείσουμε εδώ!
Νοσοκομείο Κατερίνης Hits: 2022

Αν την νοσηλευόμενη μάνα σου που τρέμει από πυρετό την σκέπαζαν με αυτή την κουβέρτα, εσύ θα συνέχιζες να πιστεύεις ότιη δομή υγείας στην οποία νοσηλεύεται «διαθέτει επάρκεια σε ξενοδοχειακό εξοπλισμό και κλινοσκεπάσματα»;

Εκανα το …λάθος και δεν το πίστεψα! Κι επειδή θεώρησα τον εαυτό μου συνυπεύθυνο για τον εξευτελισμό του πολίτη που μου έστειλε την παραπάνω φωτογραφία, πήρα αμέσως τηλέφωνο τον Διοικητή του Νοσοκομείου και του προσέφερα βοήθεια εκ μέρους της ΕΟΔνΠ. Δεν τον επέπληξα! Ούτε καν του ζήτησα ευθύνες διότι θεωρώ πως βρισκόμαστε σε μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης και δεν είναι ώρα για συζητήσεις αυτού του είδους!!!

Γιατί πράγματι, μπορεί να είναι κι έτσι: Να τελείωσαν οι κουβέρτες και να μην πρόλαβαν να αναπληρωθούν από αυτές που βρίσκονταν στα πλυντήρια. Δεν είναι απίθανο! Εξ άλλου το Νοσοκομείο της πόλης μας είναι πλήρες και όλοι μας γνωρίζουμε πως λειτουργεί πέρα από τα όρια των αντοχών του.

Συμφωνήσαμε, την επόμενη ημέρα να παραδοθούν στο Νοσοκομείο 30 καθαρές, μονές κουβέρτες, σημαντική ποσότητα απολυμαντικών, υποσέντονα μιας χρήσης και πάνες ενηλίκων από τα αποθέματα του Κοινωνικών Δομών του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης. Επίσης, έπεισα τον κ. Διευθυντή να διεξαχθεί από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας δημόσιο κάλεσμα για τη στήριξη του Νοσοκομείου της πόλης μας δίνοντας σε όλους τους πολίτες τη δυνατότητα να προσφέρουν την αλληλεγγύη τους προς τους άρρωστους συμπολίτες μας, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει αυτό τον άνισο αγώνα. Ουδέποτε μου το ζήτησε κανείς! Το κάνω πάντα μετά από περισσή σκέψη και συνεννόηση με τους στενούς συνεργάτες της ομάδας! Και αυτό έπραξα λίγα λεπτά μετά από το τηλεφώνημά μας το οποίο διεξήχθη σε κλίμα φιλικό και αμοιβαίας κατανόησης.

Όλα όσα ακολούθησαν είναι το αποτέλεσμα κακοποίησης του καλέσματος της ΕΟΔνΠ από έναν ψευτοδημοσιογράφο που για μόνο λίγα κλικ αναστάτωσε την τοπική κοινωνία και έφερε σε δύσκολη θέση τόσο τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Κατερίνης, όσο και της ομάδας μας.

Σας παρακαλώ να το κλείσουμε εδώ!

Τηρήστε τις αποστάσεις και να προσέχετε τους ρουφιάνους! Ειδικά αυτούς που θα πουλούσαν ακόμα και τη μάνα τους για ένα κλικ παραπάνω!

Ηλίας Τσολακίδης

Print