Τα υπόλοιπα ούτε μας ενδιαφέρουν και ούτε μας αφορούν!

Τα υπόλοιπα ούτε μας ενδιαφέρουν και ούτε μας αφορούν!
Νοσοκομείο Κατερίνης Hits: 2264

Εδώ και 13 χρόνια η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας στηρίζει με όλες τις δυνάμεις το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας και ειδικά τις δομές του νομού μας προσφέροντας υλικά αξίας πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

Πράγματι, ουδέποτε και από καμία διοίκηση υγειονομικής δομής δεν ζητήθηκε η συνδρομή μας για συγκέντρωση βοήθειας. Αυτό το κάναμε πάντα μόνοι μας με μοναδικό γνώμονα το αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς!

Επίσης, ουδέποτε, όλα αυτά τα χρόνια δεν χρειάστηκε να επιστραφούν υλικά από αυτά που παραλήφθηκαν από τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης (βλέπε φωτογραφικό υλικό από παραδόσεις βοήθειας). Χαιρόμαστε που έπιασαν τόπο και χρησιμοποιήθηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες των νοσηλευομένων συμπολιτών μας.

Επίσης, χαιρόμαστε που για πρώτη φορά ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας της χώρας, ο κ. Κικίλιας, ευχαριστεί την τοπική κοινωνία και την ομάδα μας για τη συνδρομή της σε αυτές τις ώρες κοινωνικής ευθύνης (βλέπε ευχαριστήριο Υπουργού https://photos.app.goo.gl/RjUeX1vA3TKrBSNN9).

Τα παραπάνω στοιχεία βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας διότι πάντα θεωρούσαμε πως πρωταρχικός στόχος όλων μας πρέπει να είναι η ανακούφιση των ευάλωτων συνανθρώπων μας. Τα υπόλοιπα ούτε μας ενδιαφέρουν και ούτε μας αφορούν!

Print